Sportbar

Se streamade matcher i centrala Stockholm!

Boka online

Din bästa sportbar i Stockholm City

Välkommen till Birkas sportbar mitt i centrala Stockholm! 

Vi visar bland annat Premier League, Champions League, Allsvenskan, Golf, Trav, Formel 1, NHL, SHL, Hockeyallsvenskan, Dart och Fotbolls EM. 

Kom och njut av en bra match med härligt sällskap, en god måltid eller en blandning av båda. Att titta på sport på storbild med den underbara gemenskapen gör det lite roligare, mer spännande och trevligare. 

Vi på Birka anser att sport är något som bör upplevas tillsammans. Vi är därför extra glada att kunna erbjuda dig en bar som har det lilla extra. Vår sportbar finner du mitt i centrala Vasastan med närhet till Odenplan!

Upplev nästa match på storbild mitt i Stockholm City genom att boka ditt bord redan idag!

Schema för kommande matcher i vår sportbar nära Fridhemsplan

Vi streamar matcher från Premier League och Champions League.

Har du inte riktigt koll på vilka matcher som ska spelas? Eller kanske undrar du om vi sänder just den matchen du är intresserad av? Inga problem! Vårt matchschema ger dig en överblick över vilka matcher som kommer sändas härnäst.

Ölkranar sportbar

En varierande sportbar mitt i Stockholm city vid Odenplan

Förutom att vara den perfekta platsen att skrika sig hes på över spännande sammandrabbningar, erbjuder vi även ett brett aktivitetsutbud. Hos oss hittar du roliga aktiviteter att uppleva före, efter och mellan matcherna.

Varför inte börja eftermiddagen med en biljardmatch följt av dagens match i sportbaren, och avsluta med en bowlingmatch i en av Stockholms bästa bowlinghallar? Eller varför inte ett rafflande parti dart i vår darthall? Detta är en av många möjliga eftermiddagar på Birka Sportbar! Vi har många varierande aktiviteter att roa sig med, vilket är ytterligare en av anledningarna till ett besök!

Om barnen ska firas och du samtidigt fortfarande vill ha dörren öppen för att kolla på det uppkommande derbyt eller se en viktig kvalmatch så finns det möjlighet att kombinera bowlingkalas för de små med en bokad plats i sportbaren för de äldre om så önskas.

Vi erbjuder bra paketpriser för sällskap och grupper som vill ha en rolig eftermiddag och kväll i Stockholm City. Kontakta oss gärna angående bokning av paket bestående av flera aktiviteter.

Kombinera mat och sport mitt i Vasastan

Vad sägs om en underbart god hamburgare i kombination med dagens match? Eller god kall dryck i samband med matchen? Vår restaurang erbjuder många olika alternativ av god mat och dryck. Vi har allt ifrån mindre smårätter, kanske Vasastans bästa hamburgare, goda drycker och även desserter att välja på.

Är ni ett större sällskap kan ni förboka både mat och bord för att ha allt ordnat inför ert besök i Stockholm Citys bästa sportbar!

Till restaurangen

Birka Hamburgare
Hamburgare på Birka Sportbar

Birkastans godaste burgare

Birka Burger 150g
Picklad rödlök, krispsallad, ost, Birkas majonnäs
155 kr

Spicy Burger 150g
Jalapeños, silverlök, krispsallad, ost, Birkas majonnäs
159 kr

BBQ & Bacon Burger 150g
Bacon, BBQ-sås, silverlök, krispsallad, ost, Birkas majonnäs
159 kr

Cheese Burger 150g
Ost, saltgurka, ketchup, silverlök, krispsallad, Birkas majonnäs
159 kr

Halloumi Burger
Vegetarisk hamburgare med halloumi, picklad rödlök, krispsallad, Birkas majonnäs
155 kr

Öppettider för sportbaren i centrala Stockholm

Till Birka Sportbar är du välkommen under våra öppettider. Vi visar sport alla dagar i veckan!

Våra populära besökstider är främst eftermiddagar och kvällar på vardagarna och hela dagarna på helgen. Här nedanför ser du våra öppettider för sportbaren.

DagTid
MåndagStängt
Tisdag17-23
Onsdag17-23
Torsdag17-23
Fredag17-00
Lördag16-00
SöndagStängt
Birka Sportbar i Stockholm

Hitta till oss nära Odenplan – mitt i Stockholm City

Det är enkelt att hitta till oss på Birka, du hittar oss nära Odenplan mitt i Vasastan på Birkagatan 16.

Med tunnelbana så åker du till S:t Eriksplan. Du hittar oss gångavstånd från stationen runt hörnet på Birkagatan. Är det lättare för dig att åka till Odenplan eller Fridhemsplan går det minst lika bra, då hittar du oss bara några hundra meter bort.

Birka i Stockholm

Kontakta vår sportbar

Har du några funderingar eller kanske vill du boka ett bord? Då är du välkommen att höra av dig till oss!

Du når oss på telefon 08-30 50 10, e-post eller skicka in din fråga via kontaktformuläret nedan. Känner du istället för att besöka oss i Vasastan för bokningar eller frågor är du självklart välkommen att göra det också!

Sportbaren

10 + 4 =

Vanliga frågor och svar

Går det att boka bord i sportbaren?

Det går jättebra! Sväng förbi oss mitt i Vasastan, boka online eller ring oss på 08-30 50 10.

Vilka sporter streamar ni i sportbaren?

Vi streamar alla stora matcher! Allt ifrån SHL, allsvenskan, Champions League, Premier League och andra stora idrottsevenemang. Osäker på om vi streamar just den matchen du vill se? Kolla in vårt schema här över.

Vart ligger Birka Sportbar Stockholm?

Du hittar oss på Birkagatan 16, mitt i Vasastan. Nära både Fridhemsplan, Odenplan och S:T Eriksplan.

Hur lång framförhållning måste jag ha när det gäller bordsbokning på Birka Sportbar Stockholm?

Det är lite svårt att svara på beroende på vad det är för match just den dagen. Hör av dig till oss på telefon och kolla läget eller sväng förbi Birkagatan 16 i Vasastan så hjälper vi dig!

Boka online