Företagsevent

En perfekt aktivitet riktad mot företag!

Företagsevent i Stockholm

Letar du efter en aktivitet till företaget, arbetsgruppen eller till dina kunder? Varför inte prova bowling i Stockholms bästa bowlinghall? Bowling är alltid ett safecard då alla kan vara med – oavsett ålder eller kön. Vill ni ha hjälp med arrangemanget av företagsfesten så har ni kommit rätt. Vi är experter på vad just ert företag skulle kunna hitta på i vår lokal. Det finns allt från olika tävlingsalternativ till möjlighet för liveband uppe i restaurangen. Slå en signal så bollar vi ihop något kul tillsammans!

VIP-Lounge för företag i Stockholm

VIP-lounge för  mindre företag

Vårt hetaste alternativ för mindre företag är VIP-loungen. Där kan ni vara upp till 30 personer i ett helt eget inglasat rum med tre bowlingbanor, egen kyl och styra musiken trådlöst via egen telefon. Ett alternativ för den hungrige är att beställa plockmat/snacks eller kanske hamburgare ner till banorna, men det finns självklart också möjlighet att boka bord i Birkabaren innan eller efter bowlingen.

Mat och Bowling

Att kombinera aktivitet och måltid på ett och samma ställe är alltid underlättande för ett företag. Vi erbjuder självklart paket via offert på detta där vi hittar ett mat och givetvis dryckesalternativ som passar er på bästa sätt. En del gillar att bowla efter maten, och andra tvärtom. Det finns ingen riktig mall att gå efter egentligen. Se våra menyer för att få en bättre bild och inspiration.

Avbokningsregler

Avbokning måste ske skriftligen senast 14 dagar innan evenemanget. Vid avbokning senare än 14 dagar före eventet skall beställaren ersätta Birka Bowling med 50% av värdet på beställningen. 14 dagar innan vill vi ha en uppdatering på antalet deltagare och senast 7 dagar innan måste Birka Bowling ha slutgiltigt antal deltagare.

Antalet kan max ändras +/- 10% fram till dagen innan, från bekräftat antal 7 dagar innan.

Birkaburgare
Skumpa & bowling

Aktiviteter

Vår huvudaktivitet är och har alltid varit bowling, men nu är vi även stolta över vår dart. Vi har nu har 11 stycken social dartbanor med den absolut senaste teknologin där ett system räknar poängen åt dig och visar på en skärm vid sidan av banan. Precis som i bowling. För de som gillar kulstötning finns det även två biljardbord på bowlingvåningen som går att hyra. Får du spö i bowlingen, kan du alltid utmana de andra i dart eller biljard.

Birka Social Room

Vi är väldigt stolta att presentera vårt senaste alternativ för företag, kompisgäng eller familjefester.

Här kan ni ostört ägna er åt dart, sport på tv och mingel i ett eget rum med utmärkt service. Musiken styr du självklart själv, samtidigt som du har tre TV-skärmar du kan använda för att hålla en mindre presentation alternativt se på flera av kvällens fotbollsmatcher samtidigt.

Läs mer om det här: 

Birka i Stockholm
Offert för företagsevent i Stockholm

Be om en offert

Låt oss komma med ett offertförslag på dina önskemål, så kan vi se vad vi kan hitta på för kul. Se till att fylla i bokningsförfrågan nedan så kommer vi att kontakta dig inom 24h. (gäller vardagar)

Det går givetvis bra att betala genom både faktura och kort, men vid fakturabetalning så tillkommer en avgift på 100:-.

Företagsevent

3 + 3 =

Boka online