Final i Stockholm Double Challenge – Livespelning, fest & buffé!

måndag 5 juni 2017

Efter en månad av starter och väntan är det äntligen dags för det vi alla väntat på: Finalen av Stockholm Double Challenge 2017. Ett vinnarlag skall koras efter många bowlingtimmar och X antal slag.

Info om hur kvalslagningarna ser ut och hur finalen går till hittar ni på: http://www.sthlmdouble.se

Men det är inte allt – för efter finalen slår hela bowlinghallen om till finalfest med liveband, buffé och massa annat! Eftersom vi valt att sätta finalen en lördag och abonnera HELA HALLEN + RESTAURANG för detta hoppas vi att ni alla deltagare samt intresserade bowlare och alla ni andra stannar med oss och har en trevlig kväll!

________________________________________________

10.00 – Kvartsfinal
12.30 – Semifinal
15.30 – Final
17.45 – Prisutdelning
18.00 – Buffén öppnar
20.00 – The Beat From Palookaville spelar live

________________________________________________

THE BEAT FROM PALOOKAVILLE; ett av Europas mest autentiska R&B och SKA-band, men också ett fenomenalt allround-band vad gäller att backa upp olika artister. Efter hyllade spelningar i Europa 2013 fick spanska skivbolaget Sleazy Records upp ögonen för bandet, vilket resulterade i att vinyl-ep:n ”I Wanna Holler” släpptes på sommaren 2013, och senare också fullängdaren ”Come Get Ur Lovin´” 2016 med bland andra gästvokalisten Magnus Carlson från Weeping Willows. Men, ändå – det är på scen som bandet gör sig bäst – hög energi och garanterat en akt man vill uppleva om och om igen!
________________________________________________

Varmt välkomna önskar MP-Bowling och Birka Bowling !

För att anmäla deltagande, vänligen OS:a via denna länk:
https://invite.online/stockholmdouble

Boka online